25 January 2010

ink blogging

apekebendekah ink blogging ini?

ha ni la nak habaq kat hangpa suma ni trend yg agak baru utk makhluk yg ade laptop cucuk2 (tablet pc la tu) seperti saye ni. ink blogging ni same je mcm wat blog biase, just die tak taip post, die pkai tulisan sendiri. so ink blogging ni lebih menampakkan keperibadian blogger tersebut. dan yg lg best, org xbole nak copy paste cerita die pasal nnti kantoi bodo je la.

lukisan2 atau sketch yg menarik bole gk dimasukkan terus kedalam blog utk menceriakan lg blog.ade gk makhluk yg rajin sgt nk tenyeh laptop die tu, so die wat online comic yg simple2 je pkai org lidi tp still seronok utk dibaca. utk maklumat lanjut korg search la google pasal ink blogging ni utk tgk kot2 ade yg menarik ati. dan sempena aku dah beli sebijik tablet pc, maka aku pn teringin gk nak wat ink blogging ni. sat ye aku nk cucuk2 laptop sat.

….

blog1

3 comments:

Fariha Nuri said...

menariknyer weh...kreatif2..

niNiE said...

jelesnye aku..best gile leh lukis2 sume...kena kumpul duet la cmni nak beli 1

Kazuya Holiday Mode said...

hahaha simpan duit wat carik keje la wei jgn membazir. membazir itu amalan shetan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...