26 June 2011

A trip to Bandung and Jakarta

gua malas nak cite panjang, maka gua letak gambar dan biar caption yg menceritakan segalanya..(ewah puitis bebeno la plak)

13 June 2011

Mari membuat passport

2 minggu lg gua nak pi holiday di suatu tempat yg dirahsiakan (untuk mengelakkan serbuan peminat), maka sebagai makhluk yg tak penah pegi oversea, gua terpaksa wat passport.
maka gua pun dengan kacaknye bangun awal utk mengelakkan dapat nombor giliran beratus2. tapi malam tu gua dah prepare awal dah..


11 June 2011

Enset gua dari dulu sampai sekarang


wohoho byknye enset gua? mane nak sumbat? ha..ni sebenarnye list enset yg gua penah pakai daripada lepas SPM (2004) sampai la sekarang (2011). total sume 11 bijik enset gua dah pakai. well, sebenarnye skg ni dalam poket gua ade 3 bijik enset. pasal gua terlalu kacak, maka gua senantiasa perlu untuk berhubung dgn peminat gua.

berikut adelah sedikit info tentang janda-janda enset gua :

10 June 2011

92 Truths About Me

 gua kene tag kat facebook, maka pasal gua takde idea nk tulis post baru, gua kopipes je bulat2 hahah

WHAT WAS YOUR:
1. Last Beverage = Ayaq kosong. Duit tadak
2. Last Phone Call = orang UiTm. soh konfemkan dtg program. hmmph...
3. Last Text Message = Inbox: aweks.takjadi dating. hmmph...          Outbox: aweks. nakajak dating. hmmmph...
4. Last Song you listened to = Aizat - Years from now
5. Last Time you cried = Lama dah. mase Form 5. gempak tak?

06 June 2011

Rantaian selipar

image

mengikut teori evolusi Darwin, only the strong survive. itu psl haiwan berevolusi untuk berada di atas rantai makanan atau bahasa omputehnye “tu bi on de top of de fud chen”

teori yg sama juga diaplikasikan pada selipar korg.

ya, suda garu kepala? tak mandi ke? ni msti kes mandi tak syampu ni..

04 June 2011

ink blogging 5

klik utk full resolution

 

mmg gua trauma beb…tak tipu

lima posen ke setengah?

para peminat fanatik gua mesti tau yg mggu lepas abg gua yg 1st tu baru je menikah kan? ha ade story skit gua nk share dgn u all. (ade gaye artis tak). citenye takde la best sgt tp gua nk cite gak. pedulik ape ni blog gua sukati gua la. haish tensen

ni first time family gua terima menantu so agak kekok skit la disitu.

02 June 2011

ink blogging 4

ink 2

 

ape yg romantik sgt Seth Tan ni…xtau la aku. haish tensen

good dog, good dog.

apehal cite hanjing plak ni? sebenarnye kali ni aku nk cite bende serius skit. so korg jgn gelak sepanjang post nji.nampak gigi pn xbole. sape nampak gigi aku lempang. serius ni tak main2.

01 June 2011

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...